Lassú haladás

2023.10.13. 08:40

A Leányvásár miatt útlezárásokra is készülhetünk

Pécsváradon a következő napokban a Leányvásárt tartják, ezért a Kossuth Lajos utcát a Szabadság út és a Vár utca között lezárják.

Zsigmond József

Fotó: Löffler Péter

Az M6-os autópályán, Budapest felé az M0-s autóúti csomópont közelében, a 18-as és a 17-es km között a külső sávot elkerítették a járművek elől, mert egy híd dilatációs szerkezetét javítják.  46-os és 41-es km között, a főváros felé vezető oldalt aszfaltozás miatt lezárták, a forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. Fontos, hogy a munkavégzés miatt a 45-ös jelű Besnyői csomópont Budapest felé nem vehető igénybe. Kerülni az ezt megelőző, illetve az ezt követő csomópontokon keresztül lehet.  Kicsit távolabb, a 69-es és 74-es km között munkavégzés miatt mindkét oldalon csak a belső sáv járható. A főváros irányába, Szekszárd térségében a 144-es és a 143-as km között hídjavítás miatt a külső sávba kell sorolni.

Az 58-as főúton, Pécs átkelési szakaszán az 1-es és a 2-es km-nél csatornázás miatt mindkét oldalon csak egy sáv járható. Szalánta belterületén, a 12-es és a 15-ös km között szintén csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 66-os főúton, Pécs északi határában, a Györgytelep városrészben a 3-as km-nél, a Mánfa felé vezető oldalon megsüllyedt a burkolat, ezért a külső sávot elkerítették.

Pécsváradon a következő napokban a Leányvásár rendezvényt tartják, ezért a Kossuth Lajos utcát a Szabadság út és a Vár utca között lezárják, a forgalmat helyben terelik el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!