Konferenciáznak

2023.11.27. 16:40

Az Oktatás és Mesterséges Intelligencia Kihívásai az MCC-ben

A digitális fejlődés korszakában az oktatásnak is lépést kell tartania az új technológiák és paradigmaváltások irányába. Ebben a dinamikus környezetben rendkívül fontos, hogy pedagógusok és oktatási szakemberek naprakész információkkal rendelkezzenek, és megvitassák azokat a kihívásokat, amelyekkel az oktatási rendszer napjainkban szembesül.

Mohay Réka

Fotó: Bach Máté

Ebben a szellemben rendezi meg a MCC Pécsi Képzési Központ egyedülálló konferenciáját, melyen kiváló szakemberek és előadók osztják meg gondolataikat és tapasztalataikat az oktatás és a mesterséges intelligencia kapcsolatáról. Az esemény helyszíne a MCC pécsi képzési központja, ahol 2023. november 29-én délelőtt 9:30-kor kezdődik a rendezvény.

A programon többek között előad Fegyverneki Gergő (11 órától), digitálispedagógia-szakértő, módszertani tanácsadó, aki a tanulási projektek tervezésének és megvalósításának kulisszatitkaiba vezeti be a hallgatóságot.

A programot 17 órától nyilvános szakmai program zárja:  Nekünk Róma kell? – Mit üzen az ókor napjainknak? címmel Prof. Dr. Grüll Tibor, ókortörténész, tanszékvezető egyetemi tanár, az MTA doktora a PTE-BTK képviseletében érkezik, hogy megossza gondolatait az ókor üzenetéről és annak relevanciájáról a mai világban.

Az esemény lehetőséget kínál a pedagógiai innováció és a mesterséges intelligencia területén zajló párbeszéd elmélyítésére, a tapasztalatcserére, hálózatépítésre és az új irányok kijelölésére az oktatás világában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!