Útinfó

2023.11.01. 08:40

Óriási tömegre kell készülni a pécsi temető környékén

November elsején is forgalmi akadályokba ütközhetünk.

Bama.hu

Képünk illusztráció

Az 58-as főúton, 

– Pécs Kertvárosában a temetőnél a halottak napja/mindenszentek miatt megnövekedett temetői látogatottság kiszolgálása érdekében, a 3-as km után egy 500 méteres szakaszon a belváros irányába tartó oldalon, a külső sávon ideiglenesen parkolót alakítottak ki, így csak egy sáv autózható. 
– Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

Az M6-os autópályán, 

– az M0-s autóút felé vezető oldalon a 18-as és a 17-es km között a külső sávot lezárták, mert a híd dilatációs szerkezetét javítják. 
– Adony térégében, az 51-es és az 53-as km közelében aszfaltozás miatt a Pécs felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat a szemközti oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom.

Az M60-as autópályán, 

– Kozármisleny térségében aszfaltoznak. Az M6-os autópálya irányába a külső sávot zárták le a 23-as és a 24-es km között. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!