Esély Otthon–Édes Otthon

2023.12.10. 12:29

Bútorozott lakásokra pályázhatnak a fiatalok Szigetváron

Több baranyai településen is sikerrel fut az Esély Otthon–Édes Otthon elnevezésű pályázat.

Tóth Viktória

Fotó: Prostock-studio

Most a Szigetvárra letelepedni tervező fiatalok számára nyílik ilyen lehetőség. Így a település jövője szempontjából értékes végzettséggel, szakképesítéssel rendelkező fiatal szakemberek a városban maradnak. 

Azok a 18–35 év közötti fiatalok felelhetnek meg a feltételeknek, akik Szigetváron állandó lakcímmel rendelkeznek, életvitelszerűen ott élnek, vagy a jövőben Szigetvárra kívánnak költözni. Fontos még, hogy a jelentkezők a város közigazgatási területén működő munkáltatónál dolgozzanak, vállalkozók legyenek, esetleg helyben munkát kívánjanak vállalni. A projektben összesen nyolc felújított lakást osztanak ki egy-egy fiatal, együtt költöző pár vagy család számára, maximum 24 hónapra. 

Ezen ingatlanok bútorozottak, informatikai és műszaki cikkekkel egyaránt ellátottak, összkomfortosak. 


Az érdeklődők számára az első körben december 14-ig van lehetőség pályázatot benyújtani személyesen vagy postai úton a Szigetvári Polgármesteri Hivatalhoz. Az eredményhirdetés a döntést követően várhatóan még decemberben, karácsony előtt megtörténik majd. További információk, illetve a pályázati adatlap és önéletrajzsablon a város hivatalos honlapján érhető el. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!