Karbantartás miatt

2023.12.13. 16:20

Három napig vízhiány lesz Kozármislenyben

Az ivóvízhálózat szerlényeinek (tolózár) cseréje miatt több kozármislenyi utcában vízhiány, vízzavarosodás várható december 15-én, 18-án és 19-én 8 és 16 óra között – derült ki a kisváros önkormányzatának honlapján közzétett tájékoztatásból.

Balikó Gergely

Fotó: PaniYani

Mint írták, a DRV az előre tervezett karbantartást minden esetben igyekszik munkanapokon, munkaidőben, a meghirdetett időszakban és területre vonatkozóan elvégezni. Mivel azonban a munkálatok megkezdésének időpontját és azok időtartamát több tényező is befolyásolhatja – például nem várt műszaki problémák, meghibásodások, áramszünet vagy a tervezett karbantartással egy időben fellépő, azonnali beavatkozást igénylő csőtörések –, így a tervezett karbantartások időtartama megnövekedhet, a munkálatok akár más napra is átütemeződhetnek, illetve az érintett utcák köre is módosulhat. Az érintett utcák listája megtalálható a kozármislenyi önkormányzat honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!