Zajlik a berendezés

2023.12.01. 12:00

Jövő év elejétől használatba veszik az új közösségi teret Bicsérden

Mohay Réka

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Ground Picture

– Befejeződtek a Rózsa utcai italbolt helyén a közösségi tér kialakításának szakipari munkálatai – tájékoztatta hírportálunkat Bicsérd polgármestere, Vér József.

A községvezető elmondta, a konyha berendezése folyamatban van, a hiányzó bútorok, polcok, pultok is hamarosan megérkeznek és a helyükre kerülnek. A közösségi tér működéséhez szükséges székek, asztalok és kiegészítő szekrények már szintén a helyükön vannak, hamarosan a próbafűtés is elindulhat.

– A közösségi teret hivatalosan 2024 elejétől fogjuk használni, az ünnepélyes átadóra is 2024 márciusa körül kerül sor

 – tette hozzá Vér József.

Mint arról hírt adtunk, a településen elindult a Torony Galériában lévő toronyóra felújítása, mely közel 20 éve működik. Több alkatrésze ugyanis meghibásodott, a múlt héten ez a felújítás is sikeresen befejeződött, már a világítás és zenei funkciói is működnek az ikonikus toronyórának. – A szerkezetet Gulácsi János szerelte, aki Pécs városában, Baranyában és az ország sok helyszínén is ismert és elismert szakember – tájékoztatott a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!