Naptár készül

2024.01.11. 15:20

Amatőr fotósok fényképeit várják

Idén is meghirdeti Mecseknádasd Önkormányzata a „Mecseknádasd az Én szememmel” című fotópályázatot. Minden hónapban várják az amatőr fotósók által készített fényképeket, amelyek a település természeti, épített és kulturális örökségeit mutatja be a hónapnak és az évszaknak megfelelően.

Czeczon Enikő

Fotó: Tais Policanti

Az idei évben pár kritériummal bővült a pályázat: fekvő tájolásban - 21,6 x 16 centiméter - készüljön el a fotó; legalább 2500 x 1889 pixel felbontású legyen a kép, illetve legyen felismerhető, hogy a kép Mecseknádasdon készült. 

A megadott időpontig beérkezett fotókat a hónap végén feltöltik a Mecseknádasd Faluház-IKSZT facebook oldalára és a lakosság által legkedveltebbnek szavazott kép lesz közülük az éppen aktuális hónap győztese. A hónapok nyertes képei fogják díszíteni a 2025. évi Mecseknádasdi rendezvénynaptárat.  

Az első hónap képeit január 25 délután 4 óráig várják a [email protected] e-mail címre, "Mecseknádasd az Én szememmel" fotópályázat tárgy megjelöléssel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!