Regisztrálni kell

2024.01.08. 16:43

Ingyen juthat a lakosság energiatakarékos izzókhoz

Az országszerte népszerűségnek örvendő ingyenes LED-csereprogramhoz Szászvár is csatlakozott - akik élni szeretnének a lehetőséggel, február 1-től 28-ig jelentkezhetnek.

Wald Kata

A program keretében ingyenesen juthatnak energiatakarékos LED-izzókhoz azok a szászvári lakcímkártyával rendelkező magánszemélyek, akiknek nevén villanyszámlát vezetnek, illetve regisztrálnak a ledcsere.hu honlapon. A programot bemutató tájékoztató szerint a regisztráció során néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint a jelentkező otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány darab ingyenes LED-izzóra jogosult. 

A lehetőséggel az tud élni, aki szerződésben áll az áramszolgáltatóval, azaz, akinek a nevére a villanyszámla szól, és aki egyben az adott lakcímen van bejelentkezve. Az energiatakarékos izzók átvételének időpontjával kapcsolatban a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailen tájékoztatást a csereprogramban való részvételre jogosultak. 
A LED-fényforrások előnye, hogy használatuk jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, tízéves élettartamuknak köszönhetően pedig sokkal kevesebb hulladék keletkezik általuk, mint a hagyományos izzók esetében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!