Menetrend

2024.01.01. 16:20

Még egy hétig élvezhetik a diákok a téli szünetet

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Fotó: Nagy Norbert

Az ország egész területén, így a baranyai térségben is hosszú a téli szünet az iskolákban. A diákok egészen január 7-ig maradhatnak otthon, és majd január 8-án kell visszaülniük a padokba, így lesz idejük kipihenni a karácsonyt és a szilvesztert is.  

Azonban ezen változás azt is maga után vonja, mint az már az előző évben kiderült, hogy a tanév nem június 15-ig, hanem 21-ig fog tartani. A tavaszi szünet pedig a következőképpen fog alakulni a 2024-es félévben: a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap március 27. szerda , a szünet utáni első tanítási nap április 8. hétfő.  

Mindemellett már arról is van információ, hogy a tavaszi írásbeli vizsgákra május 3. és 27. között kerül sor, míg a szóbeli vizsgák esetében az emelt június 5-én rajtol és 12-ig tart, amelyet a középszintű szóbelik követnek majd, amelynek lebonyolítására igen hosszú időtartamot szabtak meg, ezek június 17. és július 3. között lesznek lebonyolítva. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!