Újabb megbízás?

2024.02.20. 20:00

Pedofilmosdatót tömtek milliókkal Péterffyék a nemzeti oldal szerint

A Pulai András által vezetett Publicus Intézetnek adott közel 20 milliós megbízást Péterffy Attila polgármester, pedig Pulai korábban azzal mosdatta a pedofil bűnözőket, hogy az "betegség" – erre Barkóczi Csaba fideszes képviselő a keddi közgyűlésen hívta fel a figyelmet. Megjegyezve, hogy a pedofilmosdató férfinak újabb megbízást adhatnak. Az is elhangzott, hogy szörnyetegek ülnek a pécsi baloldalban.

Bóka Máté Ciprián

Miközben Péterffy Attila jelenlegi polgármester, Gyurcsány Ferenc jelöltje baráti köre a közgyűlésben a köztársasági elnök lemondása miatt próbálta a jobboldali képviselőket támadni a botrány kapcsán az önkormányzati szabályokat is megszegve, addig Péterffy éppen a közgyűlésen csak pedofilmosdatónak tartott férfinak eddig is több mint 20 milliós megbízást adott, amire ismét sor kerülhet. 

pedofilmosdató
Pedofilmosdató: újabb megbízás?
Fotó: Laufer László

A Pulai András által vezetett Publicus Intézet volt ugyanis az, amelyiket más baloldali "közvélemény-kutatókkal" együtt 2020-ban és 2022-ben is felkértek arra, hogy adjanak ajánlatot a pécsi önkormányzati cégek elégedettségi felmérésére. A szakmai berkekben csak a baloldal házi elemzőjének nevezett Publicus Intézet 2020-ban még csak 4,5 milliót kaphatott erre, de 2022-ben már 19 millióra ugrott ez az összeg a közgyűlési előterjesztés szerint. Később az is kiderült, hogy ez a cég végzett felmérést a pécsi melegfelvonulásról, valamint a Pécsi Vagyonhasznosítóval arra szerződött, hogy a PVH helyett ez a cég kérdezhesse meg a PVH bérlőit azok elégedettségéről. 

Sőt, kedden reggel ismét arról döntött Péterffy Attila egyik bizottsága az MSZP-s Csaba István és a DK-s Auth István részvételével, hogy ugyanebben a témakörben ismét felkéri ajánlattételre Pulai cégét két másik baloldali céggel együtt. 

A férfi személyét azt követően emlegették fel a pécsi közgyűlésben, hogy Péterffy közgyűlési koalíciója támadást intézett a nemzeti oldal ellen a köztársasági elnök lemondása miatt. Pulai kapcsán viszont közismert, hogy annak idején azzal igyekezett mosdatni a pedofilokat, hogy „a pedofília egyrészt bűncselekmény, másrészt – a tudomány mai állása szerint – betegség. A kettő együtt van jelen, ami alkalmas arra, hogy valaki akár tényalapú, akár művészi alkotásban mutassa be azt a szenvedést, amit sok pedofil átél”. 

Barkóczi Csaba fideszes képviselő Auth István DK-s képviselő kérdése azt mondta, hogy a legocsmányabb dolognak tartja a pedofíliát, akik hibáztak, azok  távoztak, és még szigorúbb gyermekvédelmi törvény lesz. Ugyanakkor elmondta, Auth segédletével megszavazták kedden reggel azt, hogy Pulai András cégét újra beveszik abba körbe, amelyik 15 milliós megbízást kaphat. 

– Arról a Pulairól van szó, aki pedofilmosdatóként azzal érvelt, hogy a pedofíliában szenvedőkkel együtt érezzünk 

– mondta. Hozzátette, hogy Auth volt az, aki korábban azzal vádolta meg Barkóczit és másfél éves kisfiát, mintha ők tették volna tönkre a Köztársaság téri padokat. 

– A legocsmányabb dolog, hogy felnőtt férfi egy másfél éves gyermeket támad, megfogom védeni a gyermekemet öntől, maga egy szörnyeteg 

– üzente Authnak Barkóczi Csaba.  

A nemzeti oldal részéről elhangzott, hogy éppen Pécsen volt arra példa, hogy a Freedom Club Magyarország és az Amnesty International Magyarország egy olyan eseményt szervezzen Pécsre, amelynek ismertetője úgy szólt:  kiállítást mutatnak be „fontos LMBTQ+-emberekről az ókortól kezdve napjainkig, miközben a legkisebbek egy kreatív sarokban töltik el az időt, a nagyobbak pedig akár kvízeznek, akár a drag fotósarokban kreálnak ruhakölteményeket”. A dragqueenek olyan férfiak, akik nőnek öltözve mutatnak be sokszor szexuális töltetű műsort, táncokat. Az eseményt a Civil Közösségek Háza kezelésében lévő területen tartották volna meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!