Útlezárás is lesz

2024.02.02. 16:33

Újabb utcákban állítják helyre a térkőburkolatot a közeljövőben

A történelmi Belvárosban az elmúlt években a forgalom és a használat hatására több helyen leromlott a burkolat állapota. Egyes kövek eltörtek, a helyükről kimozdultak, vagy a burkolat megsüllyedt, ezért szükséges a javításuk. A közelmúltban az Irgalmasok utcájában, a Kossuth téren és a Fürdő utcában történt meg a hibás térkövek cseréje és a meglévők helyreállítása.

Bama.hu

Ezúttal a munka a Széchenyi téren, a Szepesy Ignác utca déli végén és időközben a Kossuth téren kidöntött kőoszlopok helyreállításával folytatódik. A Széchenyi tér északi részén a burkolat javítása a forgalom fenntartása mellett, lokális korlátozással zajlik, azonban a Szepesy Ignác utca déli végén csak teljes útlezárás mellett végezhető a térkövek javítása, illetve cseréje. Ezért az egyébként északi irányba egyirányú Szepesy Ignác utca északi irányból 2024. február 5-én, hétfőn reggel 8 órától zsákutca lesz. Az utca megközelítése a Szent István tér – Káptalan utca útvonalon lesz lehetséges. Az utcából a kihajtás a jelenlegi módon, tehát a Káptalan utca – Hunyadi út útvonalon történhet.

A lezárás várhatóan február 16-áig tart - derül ki a cég közleményéből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!