Cserélik a hírközlési aknákat

2024.03.01. 08:40

A Hunyadi úton és a Jókai utcában lesz útszűkület

Hírközlési alépítményhez tartozó aknák cseréjét végzi a Biokom Nkft. a Magyar Telekom megbízásából.

Bama.hu

Fotó: Steven Puetzer

Pécsett, a Hunyadi úton, az alagút csomópontban és a Jókai utcában, összesen három helyszínen hírközlési aknák cseréjét végzik Biokom munkatársai a Magyar Telekom megbízásából.

Március 4-én és 5-én az Aradi vértanúk útja és Hunyadi út csomópontban, a kereszteződés északnyugati oldalán lévő akna javítása zajlik, majd ezt követően március 11-ig lezárva marad a munkaterület, ezért a csomópont északi ágán az egyenesen haladó sávból lehet csak az Aradi vértanúk útjára kanyarodni. Ugyanakkor az Aradi vértanúk útján a balra kanyarodó sáv és az egyenes-jobbra sávoknál sávszűkítés történik, amelyre burkolati jelek hívják fel a figyelmet.

Második ütemben, március 12-én és 13-án a csomópont közepén lévő akna javítása zajlik. A munkaterület szintén egy hétig (március 20-ig) elkerítésre kerül, de a forgalom minden irányba annak kikerülésével, sebességkorlátozás mellett haladhat. Mindkét javítás során a jelzőlámpa bekapcsolva marad.

Március 6-án és 7-én a Jókai utca 8. szám előtt, folyó pályán történik az akna javítása, ezért a nyugati oldalon ideiglenesen három parkolóhely lezárásra kerül, hogy kikerülhető legyen a munkaterület. A lezárás várhatóan március 14-éig, a burkolat végleges helyreállításáig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!