Közgyűlés

2024.03.19. 10:35

Már Csizmadia Péter tollával írhat alá a mostani polgármester is

A jelenlegi polgármester, Péterffy Attila a keddi közgyűlésen megkapta azt a tollat a nemzeti oldaltól, amelyet ezt követően használhat. A toll Csizmadia Péter, Pécs nemzeti polgármesterjelöltjét népszerűsíti.

Bóka Máté Ciprián

A keddi közgyűlés előtt Barkóczi Csaba fideszes képviselő átnyújtotta Péterffynek azt a tollat, amellyel ezentúl maga a jelenlegi polgármester is népszerűsítheti a nemzeti oldal jelöltjét, Csizmadia Pétert.

LOFI0571
Csizmadia Péter tollával ír alá Péterffy Attila
Fotó: Löffler Péter

A jobboldali politikus, Csizmadia Péter a jelölése kapcsán elmondta, hogy „pécsiként szívfájdalommal tölt el az otthonunk hanyatlása, jövőkép nélküli sodródása. Azonnali változásra van szükség ahhoz, hogy megállítsuk a leszakadást és az elvándorlást. Több mint 30 ezer emberrel zsugorodott a város lakossága, ami riasztó adat. Olyan vezetésre van szükség, amelyik képes a biztos boldogulás lehetőségét kínálni a pécsieknek".

Csizmadia Péter  a céljai között lapunknak kiemelte, hogy rendbe kell tenni ezt a csodálatos várost. A tönkretett tömegközlekedést meg kell javítani, a lepusztult utakat és járdákat fel kell újítani. Másrészt közvetlen önkormányzati intézkedések is hoznia kell az új városvezetésnek, amely a kormányzati családtámogatások helyi kiegészítésével elősegíti a pécsiek boldogulását. Egyúttal egy olyan gazdaságfejlesztési munkát, amellyel valóban nagy munkaadók települnek a városba, jól fizető és biztonságos munkahelyeket teremtve.

Mint kiemelte, a jelenlegi baloldal befektetésellenes törekvései oda vezettek, hogy Pécset elkerülték az elmúlt években a nagybefektetők, míg más városokba – Szegedtől Zalaegerszegig – világszínvonalú vállalatok érkeztek. Ezzel egyúttal a helyi vállalkozókat is segíteni tudjuk, azért, hogy újabb piacokat találjanak.

Több befektetés, jobban fizető munkahelyek, több adóbevétel az önkormányzatnak, abból pedig jobb szolgáltatások a pécsieknek. Ez a kulcsa annak, hogy a pécsiek helyben tudjanak boldogulni – fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!