Nemzetközi siker

2024.03.01. 12:30

Világszenzáció: pécsi kesztyűt húznak a Dűne 2-ben is

A Pécsi Gloves International (PGI), a neves Karma Pécsi Kesztyű gyártója, örömmel jelenti be, hogy hozzájárult a nagy várakozást megelőző sci-fi, a "Dűne 2" létrehozásához – olvasható Pécsi Gloves International közleményében, amelyet az alábbiakban olvashatnak.

Bama.hu

„A projekt különösen jelentős volt számunkra, mivel lehetőséget biztosított arra, hogy nagy szabású projekt keretében mutassuk be szakértelmünket. A "Dűne" produkciós csapatának, köztük Hóka Zsóka jelmezkivitelező döntése, mely szerint a magyarországi forgatás során helyi forrásokból szerzik be az anyagokat és kellékeket, lehetővé tette számunkra, hogy érdemben hozzájáruljunk ehhez a filmalkotáshoz.

A "Dűne 2" kesztyűinek megalkotása igazi próbatétel elé állította a PGI csapatát, ahol a kézművesség és a kreatív tervezés találkozott. Minden egyes kesztyűnél aprólékos figyelmet fordítottunk a részletekre, hogy azok nem csupán a film vizuális mélységét gazdagítsák, hanem a karakterek történetével és személyiségével is összhangban álljanak. A tervezési folyamat során különös hangsúlyt helyeztünk arra, hogy a kesztyűk tökéletesen illeszkedjenek a jelmezek által megteremtett világhoz, miközben biztosítottuk, hogy azok viselése kényelmes és praktikus maradjon a színészek számára. Ez különös kihívást jelentett a varrónőink számára, hiszen a bonyolult formák és a vastag anyagok kezelése magas szintű szakértelmet igényelt

A projekt tanúbizonysága annak, hogy a PGI csapata képes túllépni a mindennapi kihívásokon és olyan munkát végezni, amely a globális színtéren is kiemelkedik.

A PGI elkötelezettsége a kiválóság iránt nemcsak a "Dűne 2" projektben nyilvánul meg, hanem más nemzetközi filmekben és jelentős eseményeken is, mint például a Super Bowl, ahol Rihanna és Usher háttértáncosai számára készített kesztyűinkkel büszkélkedhettünk.

Ezek a nemzetközi együttműködések lehetőséget adnak csapatunknak, hogy büszkén képviseljék szakértelmünket a világszínpadon.” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!