Munkálatok

2024.04.02. 16:52

Elkezdődik a belterületi utak fejlesztése Szigetváron

Tóth Viktória

Fotó: Laufer L.

Számos Baranya vármegyei településen fejlesztik az úthálózatot a tavaszi-nyári időszakban. Ezek a közlekedők számára kisebb kellemetlenséget okozhatnak, ám hosszútávú hasznuk megéri a néhány hétnyi-hónapnyi várakozást, kerülőutakon való közlekedést. A következő időszakban Szigetváron is fejlesztenek. Mint arról beszámoltak, a város önkormányzata a megyei önkormányzattal együtt a Belterületi utak fejlesztése című pályázat keretein belül elnyert 5 pályázati konstrukciót valósítja meg. Megújulnak a Kárpátok útja, a Szent István lakótelep, a Bem utca, a Hoboli út, a Radován tér, a Honvéd utca és a Dózsa György út bizonyos szakaszai.

Mint arra felhívták a figyelmet, a kivitelezés a Bem utcában kezdődik április 8-án, hétfőn reggel 7 órától. A helyi buszközlekedést is érintik a munkálatok, de az információk hivatalos utastájékoztató formájában az érintett buszmegállókban (Bem utca, Táncsics Mihály utca és Görösgali út) is elolvashatóak.

– Az érintett útszakaszon, illetve annak közvetlen környezetében jelzőtáblák segítik a közlekedőket, kérünk mindenkit, hogy körültekintően vezessen! A kivitelezési tevékenység további ütemeiről, illetve ahhoz kapcsolódó forgalomtechnikai tervekről a későbbiek során folyamatos tájékoztatás kerül összeállításra 

– írták a város honlapján.

Torlódások, fennakadások tehát várhatók a következő időszakban, az esetleges kellemetlenségek miatt a közlekedésben résztvevők, illetve a lakosság türelmét kérik. A város honlapján további információk is megtalálhatók a tervezett fejlesztéssel kapcsolatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!