Programsorozat

2024.04.13. 21:00

Férfitalálkozó: terítékre kerül az önzés és a magány is

Áprilisban is tovább folytatódnak a nagy sikerű férfitalálkozók a Pécsi Egyházmegyében – a programsorozat újabb témakörében az önzés és önzetlenség, magány és énközpontúság témakörében várják az érdeklődőket.

Wald Kata

A Pécsi Egyházmegye tájékoztatása szerint a Felföldi László pécsi megyéspüspök kezdeményezésére 2021 őszén életre hívott és a főpásztor által minden alkalommal személyesen kísért Férfitalálkozók rendezvénysorozat az egyházmegye hét településére, Pécsre, Mohácsra, Szekszárdra, Paksra, Tamásiba, Dombóvárra és Szigetvárra látogat el a 2023/24-es évadban is.

Baranyában ebben a hónapban Mohácson, a Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola tornatermében várták az érdeklődőket április 12-én. Ugyanígy, a negyedik sorozat témakörével Szigetváron, a Szigetvári Plébánia Közösségi termében május 17-én, szintén 18 órai kezdettel ismerkedhet meg a hallgatóság.

- A szervezők és az előadók életkortól és felekezeti hovatartozástól függetlenül nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt. A résztvevőktől azt kérik, hogy jó szívvel ajánlják a programot és hívják meg az egyes alkalmakra férfi ismerőseiket, barátaikat, munkatársaikat, szomszédaikat, azaz bárkit, akiket érdekelhetnek a férfiéletet érintő témakörök. Az egyes alkalmak témái nem egymásra épülnek, azokhoz bármelyik témakörnél, helyszínen és időpontban lehet csatlakozni

 - emelte ki a Pécsi Egyházmegye. 

Részvételi szándék esetén a szervezés megkönnyítése érdekében az egyes alkalmakra regisztrálni a Pécsi Egyházmegye honlapján van lehetőség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!