Visszaérkeztek a kérdőívek

2024.04.28. 15:40

Rengeteg választ kapott a polgármesterjelölt

A közösségi oldalán mutatta meg Csizmadia Péter a rengeteg visszaküldött kérdőívet. Ez is bizonyítja, hogy a pécsiek váltoást akarnak.

Bama.hu

Rengeteg levél érkezett vissza

Forrás: Csizmadia Péter Faceebook oldala

Csizmadia Péter, a Fidesz, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) pécsi polgármester-jelöltje arra kérte a kiküldendő kérdőíven a városlakókat, hogy mondják el a véleményüket Pécs fontos ügyeiben.

– Hiszek a közösség erejében, Pécs sorsfordító választás előtt áll, ezért itt az ideje, hogy a város működtetését és a pécsiek jövőjét akár évtizedes távlatban meghatározó kérdésekben a pécsiek döntsenek, és ők mondják el a véleményüket, hogy milyen városban szeretnének élni – nyilatkozta akkor Csizmadia Péter.

Nos, úgy fest, sokan érzik fontosnak, hogy kifejtsék gondolataikat: a politikus ugyanis közösségi oldalán mutatta meg, mennyi kitöltött kérdőívet kapott vissza.

– Most hoztuk a postáról. Büszkévé tesz, hogy folyamatosan érkeznek a kitöltött kérdőívek, a vélemények a pécsi polgároktól. Konzultációnk sikere minden várakozást felülmúl. A változás elkezdődött! – olvasható a bejegyzésben.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!