Ideiglenes korlátozás is lesz

2024.04.10. 15:30

A rendezvény előkészületei javában zajlanak, a városnapokon fellép Majka és az R-Go is

Újra megmozdul a térség, április 12-13-án kétnapos fesztivállal ünneplik Siklós várossá válásának évfordulóját. Az idei évben is megrendezik az immár hagyományos Siklósi Városnapokat.

Tóth Viktória

A Siklósi Városnapok fő sztárja Majka volt

Fotó: Flajsz Péter

A III. Siklósi Városnapokon számos népszerű zenész, együttes lép majd fel, ám a sztárfellépők mellett a helyi kulturális egyesületek, civil szervezetek is helyet kapnak. A program helyszíne az előzőekhez hasonlóan idén is a Felszabadulás utca – Mária utca és a körforgalom közötti szakasza – lesz. A Mária utca gasztrosétánnyá alakul, a Felszabadulás utcán kézművesek kínálják majd portékáikat.

Siklósi városnapok: hatalmas buli várható
Siklósi városnapok: hatalmas buli várható

A Siklósi Városnapok fellépői:

Pénteken 17 órakor a Tenkes Vegyeskar nyitja meg a rendezvényt, majd a Siklósi Ifjúsági Fúvószenekar, és a Szabó család zenekar szórakoztatja a közönséget. Ezután Sipos F. Tamás énekli el a ’90-es évek slágerdalait, utána pedig Szikora Róbert és az R-Go ad nagy koncertet. Az estét Dj. Tomi zárja.

Szombaton 15 órától a Tenkes Szőlőszemei Fúvószenekar koncertjével indul a program, majd M-Kovács Réka zenés interaktív gyerekműsora következik. Ezután 17 órától a Dolce Hegedűegyüttes, majd Kozsó lép fel. Őt követi a Don’t stop the Queen tribute zenekar, s az este fő fellépője, Majka 20:30-kor érkezik, utána még Dj. Pepe is zenél.

Riegl Gábor polgármestertől megtudtuk, a rendezvény előkészületei javában zajlanak, bíznak benne, hogy idén az időjárás is kegyes lesz a fesztiválozókhoz, s több ezren látogatnak majd el a programra.

A rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Siklóson

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján lezárják április 11-én 7 órától 14-én 8 óráig a Felszabadulás utca 43. számtól (új parkoló bejárata) az Ady Endre utca kereszteződéséig tartó szakaszát. Április 12-én 7 órától 14-én 3 óráig a Felszabadulás utcát, a Dózsa György utcai körforgalomtól a Kossuth térig, valamint az Ady Endre utcát a Táncsics utcai végénél. A rendezvény idején a Dózsa György utcában, a Táncsics utca kereszteződésétől a Széchenyi utca kereszteződéséig, valamint a Dózsa György utcában a Széchenyi utca kereszteződésétől a Szabadság utca kereszteződéséig tilos lesz megállni. Valamint a feloldják a Baross Gábor utca 33. szám előtti útszakasztól a Felszabadulás utca irányába a megállási tilalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!