Nagy elismerés

2024.05.24. 11:00

A 19. legjobb eredményt érte el a PTE KTK a nemzetközi rangsorban

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: nampix

A felsőoktatási információk terén az Eduniversal Group globális szinten az élen jár. A céljuk, hogy a hallgatókat világszerte segítsék abban, hogy megtalálják a legjobb oktatási lehetőségeket. Évente több mint 4 millió 250 ezer diák használja az Eduniversalt a megfelelő program keresésére.  

A cég rangsorokat is felállít. Az egyik ilyen az Eduniversal Rankings 2024 Results for Best Masters and MBAs Worldwide – A legjobb mesterszakok és MBA-k eredményei világszerte – rangsor, amelyben a General Management in Eastern Europe tanulmányi területen a régióban a 19. legjobb eredményt érte el a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar. 

Nem csupán a kitartó munkának és a kar elkötelezettségének elismerésének eredménye ez, hanem a hallgatók és oktatók áldozatos tevékenységének, valamint az intézmény iránti elkötelezettségüknek is bizonyítéka.  

A PTE KTK büszke arra, hogy olyan programokat kínálhatnak, amelyek nemcsak a regionális, hanem a nemzetközi színtéren is elismertek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!