Gyerekünnep

2024.05.16. 08:40

A dzsungel könyvét adják elő Lánycsókon

Tóth Viktória

Különleges színházi programmal kedveskedik a gyerekeknek a Lánycsóki Színház. Gyereknap alkalmából újra műsorra tűznek egy igazán ismert musicalt, A dzsungel könyvét. Szeifert Erik, a színház igazgatója elmondta, hogy a darab minden korosztály számára ajánlott.

– Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sír Kán története? Szól a születésről és a halálról, a befogadásról és a kitaszításról, a csapatról és a magányról, a gyerekkor és a kamaszkor varázslatos időszakáról, vagyis mindarról, ami egy „kölyökkel” megeshet, akár farkasok, akár emberek között nevelkedik

  – fogalmazott az igazgató.

Az előadáshoz hozzájárulnak a különleges jelmezek és díszletek, valamint a fülbemászó dalok is. A mesemusical különlegessége, hogy a darabban az állatok emberi tulajdonsággal rendelkeznek, hiszen az állatoknak is vannak érzelmeik. A programon készülnek a gyerekeknek meglepetéssel és különböző játékokkal is. A darab május 26-án 17 órakor kezdődik a Lánycsóki Ifjúsági Klubban. Az előadás megtekintése ingyenes, ám regisztráció szükséges minden nap 19:00-21:00-ig az alábbi telefonszámon: 06 20 243 7040.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!