Modern klasszikus

2024.03.10. 10:00

A világ legveszélyesebb dzsungelében, a gimiben csap össze két lánycsapat

A Bajos csajok egy modern klasszikus, amely most új köntösben – musical formában – került a mozik vásznára a tavasz első hónapjában. Március 10-én a pécsi Cinema City több alkalommal is vetíti az alkotást eredeti nyelven, magyar felirattal.

Czeczon Enikő

A film főszereplője az új lány, Cady Heron, akit befogad a tápláléklánc tetején lévő elit csapat, a menő csajok bandája, a plasztikok. Ebbe a csapatba tartozik az ármánykodó méhkirálynő, Regina George, és két alattvalója, Gretchen és Karen. Cady azonban egy nap elkövet egy gigantikus baklövést, belezúg Regina expasijába, Aaron Samuelsbe, és emiatt rögtön ő lesz Regina célkresztje. Cady le akarja győzni a csapat csúcsragadozóját számkivetett barátaival, Janisszel és Damiennel, és azt is meg kell tanulnia, hogyan maradjon hű saját magához, miközben próbál eligazodni a világ legveszélyesebb dzsungelében, a gimiben.  

Az alkotást, amely egy film színpadi musicalváltozatának a filmváltozata, a pécsi Cinema City három alkalommal – 13:40; 17:00; 19:20 – vetíti. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában