Harmadik Alex-nap

2024.05.18. 08:40

Megmutathatják a gyerekek egy akadálypályán, hogy milyen fürge szurikáták lennének

Várja a családokat az Alexandra Kiadó és a Pécs ZOO a harmadik Alex-napra május 18-án délelőtt 10 órától a Pécsi Állatkertbe.

Czeczon Enikő

Délelőtt 10 és délután 2 óra között zajlik az Alex Suli-kvíz gyerekeknek. A részt vevők az Alex Suli kvízfüzetével járják végig az állatkertet, és a séta során kereshetik meg a kérdésekre a választ, és szuper ajándékokat nyerhetnek a részvétellel. Három szerencsés pedig megnyerheti az Alexandra Kiadó és az állatkert közös főnyereményét, ami egy-egy értékes, többek között Alex Suli-könyvekkel, hátizsákkal és Pécs ZOO ajándéktárgyakkal teli ajándékcsomag.  

Az Alex-napon nemcsak nézelődnek, hanem tanulnak is gyerekek. 

Az Alex Suli kíváncsi szurikátájával találkozhatnak a gyerekek több állatnál (csimpánz, varacskos disznó, rókamanguszta, tarvarjú) is, hogy aztán megismerhessék az állatkert lakóit a gondozók és a zoopedagógusok segítségével.  

Mindezek mellett ingyenes arcfestéssel és készülnek a szervezők, valamint látványetetéseket is megtekinthetnek a családok. És ez még nem minden, hiszen délután 2 és 3 óra között a játszótéren szurikáta-akadálypályán megmutathatják a kicsik, hogy milyen szurikáták lennének. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!