Nyári tábor kötetben

2024.05.19. 15:00

Sportok, művészetek és állatok is várják a fiatalokat

Két évtized hagyományainak megfelelően megjelent a Pécsi Vakáció idei kiadványa. A nyári táborokat bemutató programfüzetben a Pécsi Kulturális Központ ismerteti nyári szabadidős programjait. A kiadvány ingyenes.

Mészáros B. Endre

Baranya Nyári szaknapközik, táborok fóruma ez az összeállítás, és az a célja, hogy minél szélesebb körből tudjanak a szülők tábort választani gyermeküknek, de külsős szervezők, szolgáltatók nyári ajánlatait is összegyűjtötték a brosúrában. 
Tábornaptár és programsoroló rovatok segítik az olvasót, hogy hatékonyan megtalálja az időpont szerint neki megfelelő programot. Felsorolják azt is, hogy mikor, mely táborok várják látogatóikat. 

A korszerű katalógus 32 oldalas, fekvő A5-ös méretű, minden oldalán színes. Tízezer példányban jelent meg, Pécs valamennyi általános iskolája megkapja, az osztályfőnökök pedig a szülői értekezleteken osztják ki, vagy a diákokkal hazaküldik a példányokat. Az iskolákon kívül Pécs kulturális intézményeiben, információs pontjain, turisztikai- és sportcentrumaiban, éttermekben is megtalálható a Pécsi Vakáció, emellett online is közzéteszik a Facebookon, a pecsikult.hu honlapon, e-mailben pedig megküldik Baranya valamennyi általános iskolájának. 

A Pécsi Vakáció 2024 kiadvány összesen 61 tábort, 161 táborhetet mutat be, emellett 54 programajánlat is szerepel benne és találhatók itt igen mérsékelt árú napközik is. 
A tematikus táborokat nem soroljuk fel mind, de kiemelünk néhány érdekes lehetőséget. Lesz tábora az erdei kalandoknak, a divatnak, rajznak, varrásnak, sminkelésnek, a logikai játékoknak, a tenisznek, a társasjátékoknak, a főzésnek, a kisvasútnak, a természettudományi kísérleteknek, a focinak, a tornának, a balettnek, a várostörténetnek, az idegen nyelveknek, a robotikának, a falmászásnak is, de akár napközis kutyás táborba is lehet jelentkezni, vagy lovakkal is foglalkozhatnak az állatbarát fiatalok. No és van, hol a színjátszás, másutt meg a művészetek rejtelmeibe adnak betekintést. 
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!