Kilépések

2024.05.30. 12:50

Tíz nappal a választások előtt szétesett a baloldal Baranya vármegyében

Alig több mint egy héttel a választások előtt szétesett a Mindenki Baranyáért, a baloldal közös képviselőcsoportja Baranyában.

Bama.hu

A Baranya Vármegyei Közgyűlés csütörtöki soron következő ülésén elsőként Schwarcz-Kiefer Patrik, az ellenzék korábbi országgyűlési képviselőjelöltje jelentette be, hogy kilép a baloldali képviselőcsoportból és a jövőben függetlenként kívánja folytatni a munkát a közgyűlésben, majd őt Konyári Zsolt egykori jobbikos képviselő követte.

Őri László, a Baranya Vármegyei Önkormányzat elnöke, a Fidesz-KDNP vármegyei listavezetője elmondta, az eset önmagáért beszél. „A baloldal ismét bebizonyította, hogy komoly dolgokat sem Pécsett sem pedig Baranya vármegyében nem lehet rájuk bízni”, mondta Őri László majd hozzátette: Az előttünk álló választás tétje, háború vagy béke. Egyben pedig arra biztatta a baranyaiakat, hogy adják szavazatukat a békepárti jelöltekre, a Fidesz-KDNP közös jelöltjeire.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!