Palotás Csaba is Csizmadia mellett

2024.05.20. 16:20

Újra élettel kell megtölteni Uránvárost

Uránváros egyik közismert alakja, Palotás Csaba is csatlakozott Csizmadia Péterhez – a nemzeti oldal pécsi polgármesterjelöltje vele is számolhat a választásokon.

Bama.hu

Forrás: Csizmadia Péter Faceebook oldala

A politikus közösségi oldalán olvasható beszámoló szerint Palotás Csaba Uránvárosban nőtt fel, és most is ott él. Ebből kifolyólag minden pozitív és negatív változást a saját bőrén tapasztalt meg.

Megfogalmazása szerint egyértelmű, hogy Pécsett és azon belül Uránvárosban is változásra van szükség. Az elmúlt négy és fél évben ugyanis nem történt szinte semmilyen érdemi fejlesztés.

A pécsi polgári szövetség képviselőjelöltjeként ezért a legfontosabb feladatának tartja, hogy visszatérjünk a 2019 előtti időszakhoz, amikor is az akkori jobboldali városvezetésnek köszönhetően számos járda, útfelület, tér, park és játszótér újult meg.

Példaként említi még a szebb napokat megért Hajnóczy utcai piacot, amit újra meg kell tölteni élettel. A parkolási helyzeten is bőven van mit javítani, továbbá a korábban népszerű, ám szintén hosszú évek óta hiányolt uránvárosi rendezvényeket újra kell indítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!