koncert

2018.12.26. 16:50

Palya Bea lép fel a pécsi székesegyházban

Különleges hangulatú koncertnek ad otthont a Székesegyház december 28-án. Palya Bea Nagy Péter orgonaművésszel és Stummer Márton gitárművésszel ad közös koncertet.

bama.hu

Budapest, 2018. szeptember 12. Palya Bea a Hazatalálok című albumáról tartott sajtótájékoztató után az Aria Hotel Budapest tetőteraszán 2018. szeptember 12-én MTI Fotó: Illyés Tibor

Palya Bea a magyar zenei színtér egyik meghatározó alakja, elismert dalszerző, énekes, előadóművész és író. Zenei anyanyelve a magyar népzene, de művészetére nagy hatással volt a cigány, bolgár, szefárd és indiai népek zenéje is. Leginkább saját dalait énekli, amelyekben megindítóan személyes világ tárul elénk. Tizenegy szólólemezén nyomon követhető, hogyan játszik hagyománnyal és modern témákkal, és ahogyan önmagát dalokba gyúrva halad egy belső úton. Szövegei szókimondóak, fájóan őszinték vagy éppen humorosak.

December 28-án 19.30 órától a pécsi székesegyházban duókoncertet ad Stummer Mártonnal, miközben Nagy Péter orgona szólói színesítik a programot. Az est végén közösen előadott dalok is fel fognak csendülni.

Címkék#Palya Bea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában