Pécs

2019.02.09. 09:45

A Pintér-kerti évszakokról nyílt kiállítás

A Pintér-kert nagyon sok pécsi és a megyeszékhelyre látogató természetkedvelő vendég számára a nyugalom szigete, a zavartalan kikapcsolódás helyszíne. Nem csoda hát, ha a hely szelleme és szépsége nemcsak a látogatókat, hanem a parkot gondozó Duna-Dráva Nemzeti Park munkatársait, pécsi írókat, költőket is megérinti.

W. K.

Ennek tanújeléül Komlós Attila fotóiból nyílt kiállítás február 8-án, pénteken a Zarándok Galériában (Pécs, Jókai tér 4.). A kiállított műveket Hajnal Éva és Márkus László költeményei, Smelka Sándor novellája teszi még élményszerűbbé.

A tárlat kísérőprogramjai: február 26-án, kedden 18 órától beszélgetést terveznek a természetvédelemről a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársával. Azokra is gondolnak, akik szívesen találkoznának a kiállítás alkotóival: március 8-án, pénteken 18 órától Fotók? Költemények? Természetesen! címmel felolvasással egybekötött beszélgetést szerveznek a kiállítás szervezőivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában