Március 15.

2021.03.14. 21:17

A megálló díszítésével készültek az ünnepre

M. R.

Forrás: facebook

Fotó: Kocza Ferencné Liza

Ismét díszbe öltözött Nagypallon a buszmegálló, a farsangi időszakra készített bohócok ugyan már lekerültek az üvegről, de helyettük most március 15-re emlékezve nemzeti színű zászlók és szívek visznek ünnepi hangulatot a helyiek életébe. Az évfordulón rendszerint közös megemlékezést tartanak Nagypallon, a járványhelyzet miatt azonban már tavaly is csak szűk körben ünnepelhettek, pedig az iskolások és óvodások is különleges műsorral készültek.

A nemrég meghozott korlátozó intézkedések miatt idén is csendes lesz az ünnep, de amit a lehetőségeik megengednek, azt megteszik, hogy méltóképp tisztelegjenek a szabadságharc emléke előtt. Éppen ezért díszítették fel ismét a buszmegállót, amiben – ahogy farsangkor is – aktívan részt vettek a helyi iskolások és óvodások is. A dekoráció elkészítésében segédkeztek, így a rendkívüli helyzet ellenére is átélhették a nemzeti ünnep jelentőségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában