jótékonyság

2021.09.04. 14:22

Felbőgnek a motorok a várban a jó ügyért

A siklósi vár és az Aces High Motoros Egyesület jövő szombaton hagyományteremtő szándékkal rendezi meg az I. Tenkes Portya Motoros Találkozót és Rockfesztivált.

Zs. K.

Az ország több pontjáról érkeznek motorosegyesületek a programra, és lesz motorszépségverseny, motorosfelvonulás, motorhangerő-verseny, szakállszépségverseny, este pedig a Nihil Chips, a Rudán Joe Band és Kalapács József, valamint a The Garden zenekar ad koncertet.

Weisz Gergő, az Aces High Motoros Egyesület tagja elmondta, a rendezvényhez egy jótékonysági felhívás is kapcsolódik.

A szervezők egy bajba került siklósi család számára gyűjtenek. A minimum százforintos nevezési díjakból befolyt összeget felajánlják a Papp családnak, ahol a családfő tavasszal súlyos beteg lett és deréktól lefelé lebénult.

A családanya közmunkás, így alacsony havi jövedelemből kell gazdálkodniuk. Két fiuk van, az egyik középsúlyos fogyatékos, speciális törődést igényel, a másik pedig épp végzett a középiskolával, és továbbtanulási célját feladva most dolgoznia kell a család megélhetéséért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!