A legszebb férfi hasakat is díjazták

2022.07.16. 20:17

Szégyenlős lány nyerte meg a mellszépségversenyt a Harkányi Fürdőfesztiválon (GALÉRIA)

Javában zajlik a huszonhetedik Harkányi Fürdőfesztivál, a legtöbb szempárt vonzó szombati fő programról már lekésett, aki most indulna a rendezvényre, de még a fesztiválozók előtt áll két, igen jónak ígérkező koncertes este.

Zs. K.

Vizes pólóval vonulnak a hölgyek a zsűri elé

Fotó: Laufer L.

Szombaton délután több százan követték a hagyományos mell- és has szépségversenyt a Lepke medence mellől, és a vízből is. Az idén nyolc lány és ugyanennyi férfi vállalkozott arra, hogy ország-világ előtt, azaz legalább a szűkebb hazánk közönsége előtt megmutatja legvonzóbb testrészét. 

A lányok közül a legszebb mellet a zsűri maximális pontszámával a 19 éves, egyetemre készülő, magát egyébként szégyenlősnek mondó Mariannának szavazták meg, nyereménye 50 ezer forintos, Árkádba szóló vásárlási utalvány lett. A második és a harmadik lány sem ment el üres kézzel, ők 30, illetve 20 ezer forint értékű utalványt vásárolhatnak le. 

A legszebb férfi hasért az idén is három tálca sör járt, ezt egy visszatérő jelentkező, az 54 éves Károly nyerte el. Korábban egy 3. helyezést már sikerült elérnie. Nagy show-val szórakoztatta a fesztiválozókat, a közönségkedvenc is ő volt. Mint magáról a szervezőknek elmondta, a bort tisztán issza, a sört pedig piszkosul. A mögötte végzőknek két, illetve egy rekesz sörrel kellett beérniük. 

A verseny után a Hősök szórakoztatta a medencében hűsölőket, a rapper-páros nem hagyta délutáni sziesztázni a fürdőzőket, Eckü be is ugrott közéjük a Lepke medencébe. A színpadon őket a tavalyi X-Faktor sztárja, Mardoll követte. A Lepke színpad utolsó fellépője előtt Kőszegi Sámuel, a Vivat Bacchus énekegyüttes beatboxosa alapozta meg a hangulatot. Végül a pécsi Made in B együttes hozta el a saját szerzeményű dalait a Harkányban bulizóknak. Ők egyébként egyik dalukhoz a klippet éppen itt, a Harkányi Strand- és Gyógyfürdőben forgatták, és visszatérő fellépőként már ismerősen mozognak a fesztiválon. A nagyszínpadon ezután a The Biebers, majd a Carson Coma koncertezik, holnap pedig többek között Rudán Joet, a The Minds zenekart és Kasza Tibit hallhatják a medencék mellől a fesztiválozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában