Elbúcsúztatták a nyarat

2022.09.05. 17:30

Határvadászokat is toboroztak a Roma napon

Nyárbúcsúztató Roma napot tartottak szombaton Rózsafán a helyi kultúrházban a Rózsafai Roma Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében.

M. R.

A program része volt Szegedi József közreműködésével tartott box-bemutató, majd gasztronómiai különlegességeket kóstolhattak a résztvevők az ebéd során.
Délután a Khetanipe Tánc­csoport hangulatos roma táncokba engedett betekintést. Utcabálra is sor került Kovácsevics Krisztián közreműködésével.

Az egész nap során gyerekprogramokkal is készültek, légvárak, körhinta és kirakodóvásár is hozzájárult a rendezvény emlékezetessé tételéhez.

A roma napon részt vett Nagy Csaba, a térség orszá­g­gyűlési képviselője, valamint dr. Arató Attila rendőr alezredes is.
– A jó hangulatú gasztronómiai és kulturális programok mellett az esemény különlegességét az adta, hogy dr. Arató Attila, a Szigetvári Rendőrkapitányság vezetője tartott széleskörű tájékoztatóval egybekötött határvadász toborzást a megjelent érdeklődők számára. Ez a lehetőség sokak számára jelenthet biztos megélhetést – fogalmazott a program és a határvadász toborzó kapcsán Nagy Csaba közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!