Irány a mozi!

2022.12.24. 10:15

Szinkronizált gyerekfilmet vetítenek az Apollóban

Sz. Zs.

Fotó: Zoriana Zaitseva

A gyerekek kedvéért eddigi szinkronizálási elveit is feladta az Apolló Mozi, amely karácsonyi (december 24.) és újévi (január 1.) gyerekelőadásain a célközönség érdekében fennállásának első szinkronizált, magyar nyelvre átültetett filmjét vetíti. 

 

„A kis Nicolas – Eljött a boldogság ideje!” a világ egyik legismertebb francia gyerekkönyvsorozatából készült, eredeti illusztrációk felhasználásával, és cannes-i sikerei után elnyerte az Annecy-i Nemzetközi Animációs Fesztivál fődíját. Címszereplője ezúttal egy egész családot lenyűgöző animációs filmben elevenedik meg, varázslatos vizuális stílusban. A film Goscinny és Sempé életébe enged betekintést, a csínyekre állandóan kapható francia kisfiúval, Nicolasszal a középpontban.

 A rajzolt karakter nemcsak kedves grafikaként létezik, hanem útitársa, barátja is lesz a két alkotónak, az egész család számára lenyűgöző hűséggel visszaadva az eredeti könyvek hangulatát.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!