Abszurd, de igaz történet

2023.02.26. 11:46

A tavaly elhunyt színész, Ray Liotta utolsó szerepét a Kokainmedvében játszotta

Egy elég érdekes film debütált február 23-án a mozikban. A Kokainmedve abszurd címválasztásnak tűnik, amiről elsőre valami elborult horror juthat az ember eszébe, pedig ez egy igaz történeten alapuló thriller. Az alkotást február 26-án, este fél 9-kor a pécsi Uránia Mozi is vetíti.

Cz. E.

Fotó: Scott E Read/ Shutterstock

A történet 1985-ben játszódik, amikor is egy drogfutár repülője lezuhan és az elszállt, szanaszét szóródott kokainból egy fekete medve is lakmározott. Ez megtörtént eset, ami ihletforrásként szolgált ehhez a tizennyolc karikás filmhez. Az események sodrásába, aminek konkrétan egy georgiai erdő a helyszíne, zsaruk, bűnözők, turisták és tinédzserek is belekeverednek, miközben elszabadul a szerrel túlpörgött 230 kilós csúcsragadozó, aki nem kis tombolásba kezd, mert még több port és vért kíván.  

Sokak számára meglepő lehet, de a rendezői székben egy nő ül, méghozzá Elizabeth Banks, aki színésznőként olyan filmekben szerepelt, mint a 40 éves szűz, A tökéletes hang vagy éppen a nagy népszerűségnek örvendő Az éhezők viadala című filmtrilógiában.  

A szereplők között feltűnik a 2022-ben elhunyt Ray Liotta, akinek ez volt az utolsó szerepe. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában