Végre akciófilmet is adnak a mozik

2023.02.05. 09:56

Földet érés után kezdődik az igazi akciómóka

Grönland után melegebb tájakra repíti Gerard Butler karakterét Jean- François Richet francia rendező A gép című filmben. Az alkotást a pécsi Uránia Mozi vetíti február 5-én, este háromnegyed 6-os kezdéssel.

Cz. E.

Fotó: DFree

Brodie Torrance pilóta úgy menti meg utasait egy villámcsapás elől, hogy kockázatos kényszerleszállást hajt végre egy háborús övezetnek számító szigeten. Rá kell ébrednie, hogy ezzel komoly kockázatot vállalt és nem kis veszélybe sodorta az embereket, hiszen a landolást követően elrabolják őket a helyi lázadók. A pilóta egyetlen emberre számíthat csak, Louis Gaspare-ra, a gyilkosággal vádolt fegyencre, aki az FBI őrizetében tartózkodott a gépen. A túszul esett utasok kimenekítéséhez viszont össze kell fognia a két férfinak.  

Kevés olyan akciófilmet kap a mozirajongó közönség, ami igazán értékelhető. Persze, akad egy-kettő, de elenyésző a számuk ahhoz képest, amit a 90-es években és a 2000-es évek elején produkált a filmipar. Februárban azonban Gerard Butler és Mike Colter megmutathatják A gép című filmmel, hogy még most is készülnek igazi akció mozik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában