Az évad második fele kezdetét veszi

2023.02.01. 13:14

Ismét fejest ugorhatunk az improvizáció világába

Az Improvokál Társulat február 1-jén 19 órai kezdéssel megnyitja a 2022/23-as évad második felét a Szabadkikötőben.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: Monkey Business Images

A szezon első előadása egy Jumper lesz, ami a társulat által már egy jól bejáratott műsor, ami garantáltan sok izgalmat és nevetést tartalmaz, mindezt pedig két óra leforgása alatt. Arról nem is beszélve, hogy nincs forgatókönyv, nincs betanult szöveg.

Csak a színészek vannak, és a közönség által bedobott témák, amelyek ott rögtön rögtönzésre is kerülnek. Ami pedig a legfontosabb, hogy nincs rossz ötlet. A fantázia szabadon szárnyalhat, amelyet aztán a pódiumon megelevenedve láthat a közönség.  

A színészek kipihenték magukat, és kisimult arccal, újult erővel vetik bele magukat a szórakoztatásba, hogy maradandó élményt nyújtsanak a nézőknek, amelyet még a műsor után is napokig emlegetni fognak. 

Az előadás két felvonásban zajlik, amelyek között egy rövid szünet is beiktatásra kerül. Ami viszont új, hogy a jegyárak módosultak, amelyről tájékoztatás az alábbi linken olvasható: https://www.facebook.com/events/699894278417396/?ref=newsfeed 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában