Kiállítás nyílik a Tudásközpontban

2023.04.29. 09:48

A gyerekek rajzai a vikingek korába kalauzolják a nézőket

A gyerekek képzelt viking falvait csodálhatják meg az érdeklődők az április 29-én, délelőtt 11 órakor megnyíló tárlaton a Tudásközpontban.

Cz. E.

Fotó: AS

A mi viking falunk nevet viselő rajzpályázatot azon intézményekben hirdették meg, ahol a Tandem Színház művészei néhány hónapja eljátszották A leprikónok átka című viking kaland- és vitajátékot.  

A felhívásra négy intézmény csapatai és egyénei jelentkeztek. Érkeztek pályaművek a pécsi Bártfa Utcai Általános Iskolából, a pécsi KheTanodából, az Alsószentmártoni Tanodából és a Vajszlói Kodolányi János Általános Iskolából.  

 

Az intézmények diákjainak rajzai sok örömet jelentenek a Tandem Színháznak, amelyet a kiállítás keretében megszeretnének megosztani a nagyközönséggel is.   

Ezzel párhuzamosan adománygyűjtés is zajlik, amelynek célja, hogy a társulat visszatérhessen ezekbe az intézményekbe és egy újabb mesével örvendeztesse meg a gyerekeket.  

További információért érdemes felkeresni a kiállítás Facebook eseményét: https://www.facebook.com/events/242004975017091 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában