Készülj fel a hangulatra!

2023.04.29. 11:12

A PEN második napján is teli torokból fogunk énekelni

Egy-két óra alvás, és már újra teli torokból énekelhetünk és ugrálhatunk a jobbnál-jobb fellépők koncertjein a PEN Fesztivál második napján, április 29-én.

Cz. E.

A PTE 1367 Nagyszínpadon ismét három nagy nevet köszönhetünk. Elsőként, 19 órai kezdéssel a székesfehérvári magyar beat rock/pop-soul zenekar, a Blahalouisiana énekelteti meg a közönséget, majd 20 óra 45 perckor a 30Y zenéi szállnak messzire, és végül 22 óra 45 perckor Majka lép a pódiumra.  

Mindeközben a Be The Change színpadon is zajlanak koncertek. Az Esti Kornél formáció nyitja a sort 19 órakor, majd 20 óra 30 perctől a Bohemian Betyars zenéi táncoltatják meg a nagyérdeműt. Őket 22 órakor az 1998 óta aktív Bëlga követ, akiknek zenéi erősen beépültek a köztudatba, mint például a 2005-ös Szerelmes vagyok, a Zsolti, a béka vagy az Egy-két-há. A sort a pécsi székhelyű folkpop zenekar, a KACAJ zárja 23 óra 30 perckor. És ahogy az első napon, úgy a másodikon is a terep éjjeli fél 1-től a lemezlovasoké lesz. Kezdésként Metha buliztat meg minket, őt Jay Lumen követ 1 óra 45 perckor, majd 3 órától Sikztah, 4 órától pedig Mateo & Spirit pörgeti a lemezeket.   

A party teremben pedig igazi karneváli hangulatot fog teremteni a Rock The City 24 órától. Előszőr DJ Emperor, majd éjjeli 2 órától Bréda Bia, hajnali fél 4-től pedig Hypeman & Ziad zenéire rophatjuk.  

 

 

Címkék#koncert#PEN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában