Rock az élet

2023.04.03. 08:45

Egész estés Metallica-film a magyar mozikban egy este erejéig

Már most érdemes megvásárolni a jegyet a Metallica új albuma köré felépített mozifilmre, amelyet egyetlen este, április 13-án vetítenek a magyarországi mozik, köztük a pécsi Cinema City és Uránia mozi is.

Cz. E.

Forrás: MW

Az új lemez a 72 Seasons nevet viseli, ami április közepén jelenik meg, azonban a köré felépített mozifilm keretében a legnagyobb rajongók premier előtt hallgathatják meg a számokat. A nagyjából két óra hosszúságú alkotás nem csak az új dalokat vonultatja fel, hanem némi képanyag is társul hozzá. Ezek pedig olyan exkluzív felvételek, amelyeket csak és kizárólag erre a vetítésre szántak az együttes tagjai. Interjúkat hallhatnak a rajongók, de bepillanthatnak az album készületébe is – igazi kulisszák mögötti részletek ezek, hiszen a résztvevők megtudhatják, miként születtek az új dalok, mi a történetük és miként készülhetett minden szerzeményhez videoklip is.

És, ha minden igaz ezeken kívül még további meglepetéseket is tartogat az április 13-ai moziest, így a legelvetemültebb rajongóknak semmiképp sem szabad kihagyni ezt az élményt.  

Fontos tudnivaló, hogy a film eredeti nyelven, azaz angolul lesz látható a mozikban, és magyar felirat nem készült hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában