Retro disco is lesz

2023.06.16. 15:00

Nyárköszöntő napon csendül fel a jazz muzsika Kővágószőlősön

Június 17-én szombaton megnyílik a Juniális terasz Kővágószőlősön a Zsongorkő Fesztivál keretén belül, ahol könnyed nyáresti kikapcsolódás várja a látogatókat.

Mohay Réka

Délután öt órától a Buzás Andor Művelődési Ház és Könyvtárnál kezdődik a készülődés és gyülekezetek, illetve civil szervezetek ételkóstolója. Este hattól fröccsterasz és borkóstoló veszi kezdetét, ahol a térség legízletesebb boraiból kortyolhatnak a résztvevők.

Este héttől dallamos jazz muzsikával segítik az ellazulást, Mérészné Porrogi Judit és Bali Csaba jóvoltából örökzöld jazz slágereket hallhatnak az egybegyűltek a terasz színpadán.

Ezt követően, végezetül, este kilenctől szabadtéri retro disco várja a látogatókat. Az 1980-as, 1990-es évek retró dallamait, legnagyobb bulizós popslágereit hallhatják és élhetik át a táncolni vágyók.

A programot a helyi önkormányzat és a civil közösségek szervezik, akik kiemelték, hogy rossz, esős időjárás esetén a terasz színpadára tervezett teljes program elmarad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában