Programajánló

2023.06.06. 09:12

Örökbezárt pillanatok: a klubtagok fotóiból nyílik tárlat

Kiállítás nyílik Örökbezárt pillanatok néven június 6-án, délután 5 órakor a Pince Galériában, amelyen a Szivárvány Fotóklub alkotásait csodálhatja meg a nagyérdemű.

Cz. E.

A csoportot hét évvel ezelőtt alapította meg Csizmadia Sándor, amellyel célja az volt, hogy összetartsa és segítse az egymást is segítő, támogató amatőr fotósokat. A klub zárt Facebook-csoportban működik, de az amatőr jelző nem ad felmentést a minőségre törekvés alól, csupán azt jelenti, hogy nem ebből élnek. A tagok értékelik egymás fényképeit, és esetekben korrekciós javaslatokat tesznek. A csoport mentes a versengéstől, inkább az összetartozás jellemzi, akár a barátság szintjéig.  

A Szivárvány Fotóklub évente két-három alkalommal tart kiállítást, amelyből az egyik június 6-ától egészen június 29-ig megtekinthető a helyszín nyitvatartási idejében – hétköznapokon 9-17 óra között. 

A tárlatot Marsalkó Péter fotóművész nyitja, amelyen közreműködik Bíró Emőke – pánsíp, ének –, valamint Csizmadia Sándor – gitár, ének.  

A fotótárlat kiállítói Bauer Péter, Bosznay Ágnes, Czizmadia Sándor, Domokos Edit, Földiné Székely Viktória, Gátonyiné Csicskár Andrea, Heisler János, Juhász Mária, Kátai László és Tallászné Mária lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában