Mozi a szabad ég alatt

2023.07.16. 10:43

Fuss, néző, fuss! Még nem késő bebiztosítani a helyet a filmre

Ha vasárnap, akkor KertMozi a Zsolnay Negyedben. Július 16-án, este fél 9-es kezdéssel a Forrest Gump című filmet vetítik a Pirogránit udvarban.

Czeczon Enikő

A Forrest Gump Robert Zemeckis kasszasiker és korszakalkotó filmje, Tom Hanks legendás alakítása pedig örökre beírta a filmet a mozi történelem nagykönyvébe.  

Szerintem senkinek sem kell bemutatni ezt a filmet, ha mégis akkor elég lenne annyit mondani, hogy ez a film is azok közé az alkotások közé tartozik, amit mindenképp látni kell.  

Ha röviden akarnék a film tartalmáról nyilatkozni, akkor így tenném: Rengeteg mindent látott és átélt Forrest Gump, de nem mindent értett a körülötte zajló dolgokból. Nem a legfényesebb elme, de becsületes és jólelkű fiú, akit a különös véletlenek számos jelentős esemény közepébe sodorja.

A KertMoziban a filmélményt popcornnal és szuper koktélokkal is emelik.  Jegyek még válthatók az eseményre, amelyről bővebben a vetítés Facebook eseményénél olvashatnak: https://www.facebook.com/events/683095240229050 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!