Mozi a Káptalan Kertben

2023.07.24. 10:30

Újra átélhetjük a 2022-es év egyik legjobb filmélményt, csak most a szabad ég alatt

A Telekom Film és a Paramount Nyári Mozi jóvoltából Pécs városának egyik legszebb kertjében, a Káptalak Kertben július 24-én, este 7 órai kezdéssel vetítik a 2022-es év egyik sikerfilmjét, a Top Gun: Mavericket.

Czeczon Enikő

Illusztráció

Fotó: New Africa

Az alkotás főszereplője Pete „Maverick” Mitchell, akivel már találkozhattunk az 1986-as Top Gun-ban. Harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, aki jelenleg a legjobb helyen dolgozik: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, ami földi szolgálatra kötelezné. Egy osztagnyi Top Gun növendék kiképzése közben Maverick találkozik a Rooster hívójelre hallgató Bradley Bradshaw hadnaggyal, aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia. Mavericknek meg kell küzdenie félelmeivel, és a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre. 

A film megtekintése ingyenes, előzetes regisztrációhoz nem kötött. A szuper film mellett egy igazi akusztikus koncertélményt és popcornt is ígérnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában