Második nap

2023.08.18. 10:00

Biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvencét a kínálatban

Már el is telt az első napja a Happy Fisherman Campnek, de csüggedni nem szabad, hiszen még két nap áll előttünk. Augusztus 18-án is találkozhatunk a színpadon jelenlegi és leendő kedvenceinkkel.

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

A Nagyszínpadon tiszteletét teszi, rögtön nyitózenekarként, a Grabovski, majd őket váltja a pódiumon a Felső Tízezer, akiket aztán Szűcs, az Esti Kornél, az Elefánt és végül a Pogány Induló követ. Ezt a felhozatalt látva, biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. 

Az Amondó Színpadon a kisbetűs ünnepnapok kezdenek, hogy aztán átadják a stafétát a Cataflamingonak, a Verőköltőnek, a tehetségkeresőn felfedezett Hocusponynak, majd őket követi a Raklap, és a pécsiek által jól ismert Kubalibre és Doggos együttesek.

A harmadik színpad a Panoráma, ahol Hó Márton teremt hangulatot elsőként, majd őt követi Holi, hogy aztán Szalai Anna és Dorozsmai Gergő énekeltessék meg a közönséget, de itt kap lehetőséget Laurie és a Bad Time’ Bootleg Machine is, akik a zenei szféra új felfedezettjei, de Áron András is itt ad koncertet. 

És nem mehetünk el szó nélkül az Orfű összehoz! program mellett sem, amelyen Kiss Flóra és Egyedi Peti duója örvendezteti meg a nagyérdeműt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!