Baranya vármegye

2023.09.25. 08:00

Hétfői programajánló

Bama.hu

Turmix

Civil Közösségek Háza (Szent István tér 17.): Pécsi Városszépítő és Városvédő Egyesület – „Életpályám emlékei II.”, Boda Miklós irodalomtörténész, fotóművész előadása (17.00).  

Árkád (Pécs): Játék a színekkel, interaktív kiállítás. Színek a te szemeddel? Most mindent megtudhatsz saját érzékelésedről! Tudományos jelenségek, kísérletek, felfedezések várnak a vibrálóan sokszínű interaktív kiállításon. A kiállítás megtekinthető 2023. szeptember 30-ig. 

Komlói Színház (Komló, 48-as tér 5.): Komlói Fotókör kiállítása. Művészeti vezető: Árgyelán György fotóművész. A kiállítás megtekinthető 2023. szeptember 25-ig (10.00). 

Pécsi Vásárcsarnok (Zólyom u. 4.): Édes élet – A méhek titokzatos világa – a Természettár kiállítása. Óriás méh, látványos tárlat, hasznos infografikák. Az informatív és magával ragadó kiállítás az országban először nálunk látható, 2023. szeptember 30-ig (9.00). 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában