A Punnany Massif lép fel ma este

2023.09.22. 16:20

Szemhéj csukódik, pupilla tág

Ha a Punnany Massif lép fel Pécsett, akkor azért arra el szoktunk menni. Nem azért, mert illik, hiszen mégis csak a mi gyerekeink – sokkal fontosabb ennél, hogy ezekben a bulikban soha nem szoktunk csalódni.

Bama.hu

Forrás: haon.hu

Amikor mi álmos nyári délutánokon úgy döntünk, hogy kimegyünk Orfűre, ejtőzni, fürdeni, kutyát megúsztatni, akkor odafelé, a Mecseken át mindig az Élvezd című dalt hallgatjuk. És ennek csak részben oka az, hogy a dalhoz forgatott videó egy része éppen ott, Orfűn játszódik – sokkal inkább azért pörög a szám, folyamatos ismétlésben, mert tökéletesen elkapja azt, amit mindannyian érzünk akkortájt. A külvilág csak színfalak, szívedben a bázis, mondja az egyik legszebb sor, és mi pontosan ezt érezzük.

Sanszosan ez a dal is elhangzik ma este a pécsi Széchenyi téren, meg egy csomó másik, slágerek tucatszám, mi meg bólogatunk, mindet értően, szemhéj csukódik, pupilla tág, fel a fejjel Magyarország, Guten Tag.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában