Bazi nagy görög lagzi 3.

2023.09.25. 10:00

Több ez, mint egy másfél órás reklámfilm

A pécsi Uránia moziban egy olyan filmet nézhetünk meg, amely simán visszahozza a nyarat a szívünkbe – és gyökeret is ver oda jó időre.

Bama.hu

A Bazi nagy görög lagzi 2002-es bemutatójakor gyaníthatóan senki nem gondolta, hogy ekkora siker lesz – készült ötmillió dollárból, és hozott világszerte 368-at. Ez a tény már önmagában sikoltott a folytatásért, ami el is készült, csak hát elég későn, 2016-ban – akkor már nem volt annyira fogékony a világ a vidám bolondozásra, a bevétel csak 90 millióig szaladt. Most pedig itt a harmadik rész, amely nem árul zsákbamacskát: hőseink nagyjából ugyanazok, csak most nem egy esküvő áll a középpontban, hanem a visszatérés Görögországba.

A film a gonoszkodók szerint valójában csak egy, Hellászt ezerrel reklámozó munka, semmi több, de ne legyünk igazságtalanok: a Bazi nagy görög lagzi harmadik része valójában egy könnyen vígjáték, amely nem akar sokat mondani, nem akar tanulságokat levonni, csupán szórakoztatni szeretne. Az pedig kifejezetten jól megy neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában