Kerekasztal beszélgetés

2023.10.17. 16:43

Bemutatják a kéktúra ihlette ifjúsági regényt

Mohay Réka

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Andrey_Popov

Október 19-én, 17 órakor a pécsi Csorba Győző Könyvtár (Tudásközpont) konferenciatermében könyvbemutatóra kerül sor, ahol Sz. Vágó Kinga ifjúsági regényét, a Szülőföld Kiadó gondozásában megjelent #Kéknyár című, nemrég napvilágot látott színes olvasmányt tárgyalják. Az izgalmas, kalandos történetet a hazai kéktúra ihlette, s a cselekmény nagy része a baranyai útvonalán játszódik. A regény két szálon játszódik, egy Amerikából a nyárra hazatérő magyar fiúról és barátairól, illetve egy nyomozási rejtélyt is megismerhetünk – a két szál pedig végül összefonódik.

A kerekasztal beszélgetés résztvevői között találjuk a szerzőt, Sz. Vágó Kingát, aki a könyvet jegyzi, valamint Vassné Papp Viktóriát, a Mecsekerdő Zrt. közjóléti referensét, és Németh Csabát, a Magyar Természetjáró Szövetség szakmai vezetőjét.

A bemutatót kulturális programok is színesítik: Garas Szofi verssel, Jágerné Vizler Katalin népdal énekkel és Szőke Brandó gitár kíséretével fogja színesíteni az eseményt.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában