Karácsonyi akció

2023.11.15. 10:50

A könyvtárbuszon is leadhatják az ajándéknak szánt csomagot Bogádon

Tóth Viktória

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: conrado

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az idei évben is ormánsági gyerekeknek gyűjt ajándékokat a karácsonyfa alá a Csorba Győző Könyvtár. A csomagokat 2023. december 11-ig várják fiókkönyvtáraikban, ám nem csak ezeken a helyszíneken van lehetőség átadni az ajándékokat. November 15-én és december 3-án például Bogádon is oda lehet adni a könyvtárbusz könyvtárosainak, és ők gondoskodnak róla, hogy a legjobb helyekre kerüljenek az adományok. November 15-én délután háromnegyed három és háromnegyed öt között lesz Bogádon a könyvtárbusz. 

Ha valaki szívesen csatlakozna ehhez a kezdeményezéshez, és mosolyt csalna a gyermekek arcára, akkor nincs más dolga, mint keresni egy üres cipős dobozt, töltse meg kedves ajándékokkal és írja rá, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak készült. A könyvtár felhívja a figyelmet, hogy a dobozba ne kerüljön gyümölcs, konzerv, törékeny tárgy vagy romlandó étel. További információ kérhető az akcióról a könyvtár elérhetőségein. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában