Programajánló

2023.11.03. 18:50

A Márton napot is megünneplik Mánfán

A múlt hétvégi sikeres Halloween party után – amelyen a kézműveskedés és cukorkagyűjtés mellett a Csodák Pécsi Palotájának kísérleteibe is bepillantást nyerhettek a résztvevők –, az ősz folyamán további különleges programokkal várja a településen élőket a Mánfa Fejlődéséért Egyesület.

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Bús Csaba

November 5-én délután a mánfai kultúrházban makramé délutánt tartanak, ahol levél kulcstartó készítésére nyílik lehetőség, makramé technikával. A szükséges eszközöket az egyesület biztosítja, a 14.30-kor kezdődő programon a részvétel ingyenes, de adományokat szívesen fogadnak.

Pár nappal később, november 11-én pedig Márton Napot ünnepelnek - a kultúrházban 16 órára üveglámpás készítésre invitálják az érdeklődőket, majd az önkormányzattól indul a felvonulás az Óvoda utcáig. A résztvevőket libazsíros kenyérrel és teával várják a szervezők.

A Mánfa Fejlődéséért Egyesület célja a település értékeinek jobb kiaknázása: a kreatív és fejlesztő programok szervezése mellett többek közt a faluszépítésben is aktív szerepet vállalnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában