Jótékony célokért

2023.11.16. 15:15

Bálon és koncerten is várják a segítő adományokat Bólyban

Wald Kata

Fotó: Party people studio

Jótékonysági bált, és koncertet is tartanak a hétvégén Bólyban - előbbi bevételét a szajki Fogadj el! Alapítvány Fogyatékosok Napközi Otthonának működtetésére fordítják, míg a vasárnapi koncerten a résztvevők a helyi rászorulók karácsonyának szebbé tételét segíthetik.   

A Fogadj el! Alapítvány november 18-án tartja kulturális műsorral egybekötött jótékonysági bálját az Erzsébet Vigadóban - a vacsorát követően 19 órai kezdettel fellépnek a Napközi Otthon lakói, Szentesi Egon mesemondó, a Bóly Táncegyüttes, a The Hegees, valamint a Bólyi Harmonika Együttes, majd 20 órakor kezdetét veszi a báli mulatság a Tornádó zenekarral. A rendezvényen kiállítás és vásár is lesz a sérülteket foglalkoztató műhelyek termékeiből. 

Másnap, november 19-én a Bólyi Katolikus Karitász szervezéséében tartanak jótékonysági koncertet 16 órai kezdettel a Kolping házban. A hangversenyen közreműködik a Bólyi Általános Iskola kiskórusa, a helyi Fuvolaegyüttes, a Hagyományőrző Kórus, az ITB zenekar, valamint Kálmán-Makk Kata. A koncertre - ahol a Szent Erzsébet Rózsája-Díj átadására is sor kerül - a belépés díjtalan, de adományokat köszönettel elfogadnak. A felajánlásokból a Katolikus Karitász bólyi csoportja a helyi rászoruló családok karácsonyát támogatja. 
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában